Akadálymentes verzió

Kiemelt termékek

Nyitva tartás

Hétfő:09:00 - 17:00
Kedd:09:00 - 17:00
Szerda:09:00 - 17:00
Csütörtök:09:00 - 17:00
Péntek:09:00 - 17:00
Szombat:zárva
Vasárnap:zárva

Európai Unió támogatás

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Új Magyarország

Aktuális

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Kérjen árajánlatot a webshopon keresztül, vagy e-mailben a pentamen@pentamen.com címen. Kollégáink nagy gyakorlattal rendelkeznek irodai bútorozás terén, tekintse meg referenciáinkat! Igény esetén kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, árajánlatunkat látványtervekkel! részletek

Pentamen lakás és irodabútor

A Pentamen Bútoráruházban, közkedvelt lakossági és irodabútorok között választhat, a legkedvezőbb áron, kiváló minőségben, exkluzív környezetben! Termékeink között, az intézményi és az üzemberendezések után érdeklődők is megtalálják, a számukra megfelelőeket.

Az Ön kényelme otthonában...

A gazdag bútorválasztékban egyaránt megtalálható a lakásbútor, bőr és szövet bevonatú ülőgarnitúra, nappali bútor, hálószoba bútor, szekrénysor, gardrób konyhabútor, étkező, csővázas bútor, polc, polcrendszer, asztal, szék, ágy, kiemelten az  Klose, Leonardo és az olasz design csúcsával az UFFIX termékeivel! Vállaljuk egyedi prémiumkategóriás konyhabútor megtervezését és legyártását, kiváló minőségben!
Szakképzett munkatársaink belsőépítészeti, lakberendezési és irodaberendezési terveket készítenek.
Szenvedélyesen elkötelezettek vagyunk abban, hogy szakértelmünkkel segíteni tudjuk az otthonteremtés érzelmi és racionális döntéseit.

Az irodabútor...

Ergonómia, kényelem és személyre szabott megoldások, mindez elérhető áron, kiváló minőségben! Fáradjon be hozzánk, hogy bebizonyíthassuk, a Pentamen Irodabútor a ÖN megálmodott irodáját váltja valóra!
A Pentamen Irodabútor 22 éve foglalkozik irodabútorok és ülőbútorok, üzemberendezések kereskedelmével. Minden neves bútorgyártó terméke megtalálható termék palettánkon. Munkáink során minden esetben a vevő által támasztott igényeknek megfelelő praktikus, kényelmes megoldásokra, harmonikus irodák kialakításra törekszünk. Saját gyártású és forgalmazott bútorainkon kívül, komfortérzetet fokozó egyéb kiegészítő termékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Legyen az fogas, szemetes, paraván, vagy térelválasztó.


Súgó

Ha szeretné szűkíteni a termékek listáját, kattintson a címkékre, amelyek közül több is megjelölhető. Azok a címkék, amelyek a szűrési feltételeknek nem felelnek meg, elhalványodnak.

A kijelölés visszavonásához kattintson még egyszer a kiválasztott címkére.

A címkék kiválasztása után a Mehet gombra kattintva kérdezheti le a szűrésnek megfelelő termékeket.

ne jelenjen meg többet