Akadálymentes verzió

Kiemelt termékek

Nyitva tartás

Hétfő:09:00 - 17:00
Kedd:09:00 - 17:00
Szerda:09:00 - 17:00
Csütörtök:09:00 - 17:00
Péntek:09:00 - 17:00
Szombat:zárva
Vasárnap:zárva

Európai Unió támogatás

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Új Magyarország

Szolgáltatások

Tervezés

Szakképzett munkatársaink belsőépítészeti, lakberendezési és irodaberendezési terveket készítenek. A számítógépes háromdimenziós, fotorealisztikus (CAD) tervezés mellett kézi rajzokat és akvarelleket is készítünk.

Belsőépítészet

A tervezést követően társaságunk az építészeti, épületgépészeti kivitelezést is vállalja.

Lakberendezés

A belsőépítészettel összhangban komplett lakberendezést vállalunk. A lakberendezés tartalmazza a szőnyegezést, bútorberendezést, függönyözést (lásd árnyékolástechnika), világítást, dekorációt, valamint növények elhelyezését is.

Irodaberendezés

A belsőépítészettel összhangban kompletten vállaljuk az irodák, közösségi helyiségek, tárgyalók, recepciók, ügyfélterek berendezését. Az irodaberendezés igény szerint tartalmazza a szőnyegezést (pl. irodai padlószőnyeg fektetése), bútorberendezést, árnyékolástechnikát (pl. szalagfüggöny), vizuáltechnikát, valamint dekorációt is.

Vizuáltechnika

Társaságunk a legkorszerűbb, prezentációknál használt, oktatástechnikai eszközöket forgalmazza az írott és vetített kommunikáció teljes palettáját. (Flipchartok, írható mágnestáblák, vetítővásznak, írásvetítők, projektorok, stb.)

Padlóburkolás

  • A belsőépítészethez kapcsolódóan a hidegburkolatok mellett gondoskodunk magas minőségű szőnyegekről is. Kínálatunkban megtalálhatóak a 100%-ig természetes anyagból készült szizál, kókusz és tengerifű szőnyegek, valamint a NORDPFEIL gyár termékei. A szőnyegburkolatokat teljes alapterületű padlószőnyegezéssel illetve szegett formában egyaránt kínáljuk. A NORDPFEIL termékek minősége eléri az irodai és szállodai felhasználás feltételeit.
  • Az OBJECT FLOR PVC és gumi burkolatai magas minőségükkel alkalmasak irodai, egészségügyi, valamint ipari felhasználásra is.
    Társaságunk gondoskodik a komplett kivitelezésről

Árnyékolástechnika

  • Az irodák praktikus árnyékolása szalagfüggöny, reluxa, esetleg a redőny, melyek gazdaságosan biztosítják a kívánt fényviszonyokat. Társaságunk a helyszínen felméri, megtervezi és telepíti is a megfelelő árnyékolástechnikát.
  • A függönyök, lakástextíliák a lakberendezési terv részeként harmonizálnak a bútorberendezéssel és megadják az otthon egységét. Munkatársaink megtervezik a helyiségek függönyözését és a kivitelezést is vállaljuk. Kínálatunkat több hazai és külföldi beszállító biztosítja.

Világítástechnika

A belsőépítészeti tervek részeként számítógépes háromdimenziós világítási tervet készítünk az optimális fényerőeloszlás érdekében. A terv része a lakberendezéssel harmonizáló armatúra, csillár, állólámpa stb. ajánlat, melynek minőségét és formagazdagságát a legelismertebb gyártók garantálják.

Üzemberendezés

  • Termelő üzemek részére munkaasztalok, konténerek tervezése, gyártása és telepítése, akár egyedi kivitelben is (antisztatikus kivitel, sűrített levegős csatlakozás, futószalag, stb.) ipari munkaszékekkel együtt.
  • Öltözők, szociális helyiségek komplett berendezése lemezszekrényekkel, öltözőpadokkal, értékmegőrzővel
  • Raktárrendszerek tervezése, telepítése magas logisztikai követelményeknek megfelelően (nehéz - könnyű állványrendszerek)

Klímatechnika

A technikai, esztétikai és gazdaságossági szempontból egyaránt optimális klimatizálás érdekében műszaki tanácsadással, tervezéssel segítjük ügyfeleinket. Komplett klimatizálási kivitelezést végzünk, vállalkozva a szerviz és karbantartási feladatok ellátására is.


Súgó

Ha szeretné szűkíteni a termékek listáját, kattintson a címkékre, amelyek közül több is megjelölhető. Azok a címkék, amelyek a szűrési feltételeknek nem felelnek meg, elhalványodnak.

A kijelölés visszavonásához kattintson még egyszer a kiválasztott címkére.

A címkék kiválasztása után a Mehet gombra kattintva kérdezheti le a szűrésnek megfelelő termékeket.

ne jelenjen meg többet