Akadálymentes verzió

Kiemelt termékek

Nyitva tartás

Hétfő:09:00 - 17:00
Kedd:09:00 - 17:00
Szerda:09:00 - 17:00
Csütörtök:09:00 - 17:00
Péntek:09:00 - 17:00
Szombat:zárva
Vasárnap:zárva

Európai Unió támogatás

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Új Magyarország

Webshop

Stúdió irodabútor I.

irodabútor

Stúdió irodabútor I.

A változatosan kombinálható Stúdió irodabútorcsalád különböző funkciójú munkahelyek egységes stílusú kialakítását teszi lehetővé. A sokoldalúan variálható irodabútor alkalmas kapcsolt munkahelyek, nagyterű és kisméretű irodák berendezésére is.
A laminált asztallapok éleit védőszegély borítja, felületeik vegyszer- és karcálló bevonatúak. Egyenetlen padlózaton a fém csőlábak magasságkiegyenlítő rendszere biztosítja az asztalok stabilitását. A fémváz festése porszórt eljárással készül, így jobban ellenáll a környezeti hatásoknak és könnyen tisztítható. A lábakra szerelhető torony- és nyomtatótartó segít az eszközök kézközeli elhelyezésében.
A Stúdió irodabútor különböző színű asztalfelületei és fémlábai kellemesen kombinálhatók egymással és a kiegészítőkkel. A lábakat díszítőbetétlemezek, valamint a fogantyúk színe a cég arculatának megfelelően választható. A praktikus irodai munkahelyek az áttekinthető, jól szervezet irodai munkát segítik, kényelmes munkafeltételeket biztosítva a legkisebb rendelkezésre álló helyen is. Igény esetén a bútor rejtett kábelcsatornával szállítható. A fémlábas asztalok lábbetéteinek megduplázásával és az asztallapokba fúrható kábelátvezető nyílás segítségével a munkahelyet behálózó kábelköteg eltüntethető . A szekrényeket borító fedlapok, az ajtófrontokat díszítő előtétek festett színeivel tovább gazdagíthatjuk irodánk színvilágát.
A különböző irattárolók szekrények elemei modulszerűen kombinálhatók. Színesebbé tehetjük irodánkat az üveges vitrinek, nyitott polcok és fiókos szekrények színben és formában harmonizálható kialakításával. A praktikus sarokpolcok segítségével a legkisebb szegleteket is
kihasználhatjuk, a szekrénysor lezárásaként pedig oldhatjuk a polcok szögletes formáit. A szekrények rendelhetők belső halogén világítással, prospektustartó polccal és postázó fiókokkal is. A hagyományos \"faltól-falig\" szekrénysoron túlmutatva izgalmas falfelületek alakíthatók ki az elemek magasságának variálásával.

Vissza a termékekhez

Súgó

Ha szeretné szűkíteni a termékek listáját, kattintson a címkékre, amelyek közül több is megjelölhető. Azok a címkék, amelyek a szűrési feltételeknek nem felelnek meg, elhalványodnak.

A kijelölés visszavonásához kattintson még egyszer a kiválasztott címkére.

A címkék kiválasztása után a Mehet gombra kattintva kérdezheti le a szűrésnek megfelelő termékeket.

ne jelenjen meg többet